Bloc d'Audiovisuals del CEIP CAN VIDALET

contador de visitas


En funcionament des de l'any 2008

dimarts, 20 d’abril de 2010

VOTACIÓ POPULAR Jocs Florals

Els nois i noies de l'Escola Can Vidalet s'han estat esforçant molt per produir textos i dibuixos per al concurs de Jocs Florals 2010.
De P3 a P5 han fet dibuixos de dracs.
Els de Primària han escrit textos de tota mena. Rodolins, poemes, narracions, cartes, descripcions. La temàtica era lliure així que cadascú ha pogut escollir la seva creació.
Un jurat expert ha escollit els treballs finalistes.
Podeu llegir-los en aquest mateix article.Finalment, els alumnes han pogut votar de manera lliure i democràtica. Aquí en teniu la prova.

6 comentaris:

 1. Ha estat divertit poguer votar entre tots els millors. Hi havien nens amb textos molt macos. El que més m'ha agradat ha sigut l'entrega dels diplomes. Sobretot quan l'Andrés va dir: I el guanyador de 5è ha estat... i va dir el meu nom.


  Sergio, 5è.

  ResponElimina
 2. Enhorabona Sergio.

  Dani

  ResponElimina
 3. ha sigut molt divertit votar .pero lo millo de tot a sigut qe els altres poguesin portar un diploma per enseyar a les seves familias

  ResponElimina
 4. El meu germa va guanyar un diploma, jo pensava que el dibuix era del cosí del Sergio. Jo no vaig guanyar, pero em vaig divertit inventant contes i fent cartes.

  Dani Santos Nieto 5è primaria

  ResponElimina
 5. Estic molt content perquè he guanyat el segon premi, però el més important és que tots han participat.

  Marc Giménez García 5è

  ResponElimina
 6. Molt bé nois i noies cada cop ho feu millor.Us felicitem per el treball que heu fet aquest any.Esperem que l'any que ve torneu a guanyar els Jocs Florals.

  Andrea Risco i Dánae Morales de 6è.

  ResponElimina

Recorda signar el teu comentari si ho fas com "anònim".